Hoppa till huvudinnehåll

Webbinarieserien Spårsnack

Bild: Pexels Burak K

Spårsnack är Spårvagnsstädernas webbinarieserie som startade under 2020. Tanken med serien är på att på ett lättsmält och kortfattat sätt diskutera och lyfta fram aktuella ämnen inom spårvägsvärlden. Ämnena kan röra allt från tekniska innovationer och nya produkter, till stadsbyggnadsfrågor, drift och virtuella studiebesök. Webbinarier kommer att hållas både på svenska (eller andra nordiska språk), och på engelska, men går då under namnet "Tramtalks". Webbinarierna arrangeras både av oss ensamma och ibland i samarbete med någon systerorganisation. 

Föredragens publik varierar, och medan många av föredragen kommer vara öppna för alla så kommer andra att vara öppna endast för medlemmar och andra kan ha en anmälningsavgift för att täcka föreningens kostnader för exempelvis programvara eller föreläsararvode. De som får möjlighet att medverka i föreningens webbinarier väljs ut av föreningens kansli där vi har bedömt att det finns ett intresse att veta mer bland våra medlemmar. Det är alltså inte möjligt för exempelvis företag att betala för att få medverka på plattformen för att på så vis visa upp sina produkter. Det är viktigt för våra medlemmar.  

Om du har några idéer kring vad du skulle vilja höra mer om, eller om du kanske skulle vilja presentera något så går det bra att höra av sig till kansliet. Detta gör du lättast genom att skicka ett mail, informationen hittar du på kontaktsidan.