Hoppa till huvudinnehåll
RailLive! logo

Samarbete med synergi: Spårvägsforum och RailLive!

Gör dig redo att fördjupa dig i en dubbel dos av innovation och inspiration när två stora aktörer inom spårkonferensvärlden, Spårvagnsstäderna och Terrapinn, går samman för att ge dig en oslagbar upplevelse. Detta partnerskap av visionära evenemang är en hyllning till urban mobilitet, hållbara metoder och framtidens smarta städer.

Spårvagnsstädernas expertis inom spårväg smälter närheten samman med Terrapinns globala inflytande inom evenemangsorganisation. Tillsammans presenterar de en extraordinär möjlighet för deltagare att utforska en bredare spektrum av idéer, lösningar och bästa praxis. Genom att samarbeta och marknadsföra varandras konferenser förstärker de räckvidden och påverkan av sin gemensamma mission – att påskynda övergången till smartare, grönare urbana landskap.

Detta samarbete handlar inte bara om evenemang; det handlar om att skapa en global gemenskap av förändringsaktörer. Deltagare på båda konferenserna kommer att dra nytta av en berikad upplevelse, få nya perspektiv och skapa kontakter som överskrider gränser.

Spårvägsforum äger rum 21-22 november i Lund

RailLive äger rum 29 november - 1 december i Madrid, Spanien!

Vi hoppas du har möjlighet att delta på båda evenemangen!